Για εμάς

''Δίκτυο μάρκετινγκ; Εμείς; Ποτέ!''

Αυτό το σκεφτόμασταν για δεκαετίες. Οι προκαταλήψεις και η επιφανειακή μας γνώση ήταν πολύ αρνητικοί παράγοντες. Αυτό ίσως οφειλόταν στην επιρροή από τα συστήματα πυραμίδας της δεκαετίας του ΄90, τα οποία είχαν ένα στόχο: να πάρουν τα χρήματα των ανθρώπων. Επίσης, ποτέ δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο οι άνθρωποι θα έπρεπε να αγοράζουν καλλυντικά ή συμπληρώματα διατροφής μέσα από ένα δίκτυο μάρκετινγκ, εφόσον μπορούν ελεύθερα να βρουν παρόμοια προϊόντα στα καταστήματα.


Έπειτα όμως, τα προϊόντα με τις θαυμάσιες ΄΄επιδράσεις'' βρέθηκαν στο δρόμο μας και κίνησαν την περιέργεια μας επιφυλακτικά. Πράγματι, μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο; Αφού αποκτήσαμε μερικές καλές εμπειρίες, ενδιαφερόμασταν όλο και περισσότερο και έγινε συναρπαστικό. Καθοδηγούμενοι αφενός μεν από αυτόν τον ενθουσιασμό και αφετέρου δε από το σκεπτικισμό μας για το δίκτυο μάρκετινγκ, σε συνδυασμό με τις αμφιβολίες μας για τις πολυάριθμες ιστορίες εμπειριών, τις οποίες μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο κάναμε μία ασυνήθιστη διαδρομή:


Δοκιμάσαμε τα προϊόντα με δική μας οικονομική επιβάρυνση για έξι μήνες σε περισσότερους από 40 κοντινούς μας ανθρώπους.


Στην αρχή τεκμηριώναμε τις ιστορίες αυτών των ανθρώπων προσεκτικά. Οι θετικές ανταποκρίσεις ήρθαν πολύ γρήγορα για πόνους των μυών και των αρθρώσεων, οι οποίοι εξαφανίστηκαν, βελτίωση δερματικών παθήσεων σε περιπτώσεις όπως, νευροδερματίτιδα και ακμή, πιο γρήγορη επούλωση των πληγών, βελτίωση όσον αφορά παράπονα για ενοχλήσεις στο αυτί και το μάτι, εμβοές κλπ. Είναι τόσο ικανοποιητικό το συναίσθημα όταν ένας άνθρωπος σου μιλάει για τη βελτίωση των προβλημάτων του, πράγμα που έκανε ξεκάθαρη πλέον την απόφαση μας: Θα το συνεχίσουμε.


Δυστυχώς, έπειτα από αυτήν την απόφαση δεν υπήρχε καμία ιδέα γύρω από το επιχειρηματικό πλάνο της εταιρίας - δίκτυο μάρκετινγκ. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες. Γι’ αυτό και παρακολουθήσαμε μερικά σημαντικά σεμινάρια και μείναμε έκπληκτοι με το γεγονός ότι πάντα συναντούσαμε ανθρώπους πρόθυμους να μας βοηθήσουν. Δεν υπήρχε ανόητη ερώτηση ή κάτι που να ήταν άνευ σημασίας.


Ξαφνικά ο σκεπτικισμός μας σχετικά με το επιχειρηματικό πλάνο και το δίκτυο μάρκετινγκ εξαφανίστηκε, έτσι απλά. Ξαφνικά, ήμασταν μέρος του δικτύου και υπήρχε κάποιος στη λεγόμενη ''ιεραρχία'', ο οποίος ήταν πάνω από εμάς στο σύστημα. Από την αρχή μέχρι και τώρα αυτό το άτομο είναι εκεί για εμάς οποιαδήποτε στιγμή, με υπομονή και συμβουλές. Ο καθένας ενδιαφέρεται για την επιτυχία των άλλων, χωρίς αυτό να βασίζεται σε προσδοκίες, χωρίς καμία πίεση για εκτέλεση εντολών. Αρχικά έπρεπε να το συνηθίσουμε, εφόσον βιώσαμε τις δυσκολίες της επιχείρησης και της βιομηχανίας για δεκαετίες, είτε μεταξύ των συναδέλφων, είτε με την ιεραρχία της εταιρίας.


Όλα πήραν το δρόμο τους: Εμείς απλά ξεκινήσαμε να μιλάμε σε ανθρώπους για τα υπέροχα προϊόντα χωρίς να έχουμε κάποιο πλάνο. Κάποια στιγμή διεξήγαμε την πρώτη μας ενημερωτική εκδήλωση, η οποία έπειτα έγινε ένα τακτικό συμβάν. Κάποιοι συμμετέχοντες έγιναν πελάτες, οι οποίοι πήραν τα προϊόντα από εμάς ή τα αγόρασαν οι ίδιοι με τη δωρεάν εγγραφή. Άλλοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εγγράφηκαν όπως εμείς, έγιναν ''συνεργάτες'' και επίσης πρότειναν τα προϊόντα σε άλλα άτομα. Αυτό ήταν…τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.


Πλέον έχει γίνει πάθος η ενημέρωση των ανθρώπων για τα προϊόντα με τα θαυμάσια αποτελέσματα, ανά τον κόσμο.
Για εμάς, τα προϊόντα σε σχέση με τους ανθρώπους είναι προτεραιότητα και όχι η βεβιασμένη επιφανειακή επιχειρηματικότητα.
Ναι, η ομάδα μας μπορεί και θα έπρεπε να μεγαλώσει, αλλά χρησιμοποιώντας απολύτως αληθής πληροφορίες και πολύ κοντά σε εσένα.


Γι’ αυτό το λόγο είμαστε η μοναδική ομάδα με τοπικούς εκπροσώπους επικοινωνίας κοντά σου. Είμαστε αρκετά κοντά για να επικοινωνήσεις.

 

Εμείς ψεκάζουμε για τη ζωή μας…We spray 4 life!
Αν θέλεις, μπορείς να συμμετέχεις μαζί μας…στην ομάδα  spray4life.


Με τις καλύτερες ευχές μας,
Helga & Ralf  

 

Helga Schwarz & Ralf Fischer
Helga Schwarz & Ralf Fischer