Σπρέι και προϊόντα με "πληροφορίες";


Καλλυντικά προϊόντα που ενεργοποιούν και ενδυναμώνουν την αναγέννηση και τις δυνάμεις αυτοϊασης των κυττάρων σου.

Tibor J. – Ούγγρος επιστήμονας ιατρός – Έπειτα από 20 περίπου χρόνια έρευνας, κατάφερε να διασπάσει το κυτταρικό τοίχωμα μέσα από την ανάπτυξη μιας τεχνολογίας πληροφοριών.


Ενεργά συστατικά και πληροφορίες (δονήσεις) από φαρμακευτικά φυτά, μέταλλα, θεραπευτικούς κρυστάλλους, κολλοειδή μέταλλα, ιστούς αλάτων, ομοιοπαθητική και διάφορες άλλες πηγές συνδυάζονται και αλληλοϋποστηρίζονται, έτσι περιέχεται ο συνδυασμός 3000 ενεργών συστατικών και κομμάτια πληροφοριών.


Τα αποστάγματα ψεκάζονται πάνω στο δέρμα. Μια μετάδοση που διαρκεί μόλις κάποια δευτερόλεπτα (8-30 δευτερόλεπτα), οι πληροφορίες μεταφέρονται στον πυρήνα των κυττάρων. Με αυτό τον τρόπο τα κύτταρα μπορούν να δεχτούν πολλές περισσότερες πληροφορίες παρά μέσω της πεπτικής οδού και τη χορήγηση δια του στόματος. Τα κύτταρα μας παίρνουν αυτές ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζονται για την υγιή αναγέννηση τους.


Τα προϊόντα παράγονται στην Ουγγαρία. Έχουν εγκριθεί από την Ε.Ε. ως 100% φυσικά καλλυντικά.   

ΨΕΚΑΣΕ – ΠΕΡΙΜΕΝΕ – ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ

Σε μια μέθοδο αποτοξίνωσης του σώματος, διαρκεί ΜΗΝΕΣ για να φτάσει ο καθαρισμός στον πυρήνα των κυττάρων. Τα αποστάγματα χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά.


Θετικά αποτελέσματα παρατηρούνται σε περιπτώσεις όπως:


Φλεγμονές, καθαρισμός τοξινών και βαρέων μετάλλων, έκζεμα και λοιμώξεις από μύκητες, νευροδερματίτιδα, σημάδια εκ γενετής, ακμή, ρυτίδες, ηπατικές κηλίδες, ραγάδες, κιρσοί, πόνος στο στομάχι (ειδικά σε μικρά παιδιά), μυϊκός πόνος και πόνους στα άκρα, πονοκεφάλους, αιμορραγία, αιμορροΐδες, κρυώματα, εγκαύματα, ηλιακά εγκαύματα, τραυματισμοί, φθορά χόνδρου, διάστρεμμα, μώλωπες, οίδημα (αθλητικές κακώσεις), εναλλαγές της διάθεσης, άγχος και πολλά άλλα.