Συχνές ερωτήσεις (FAQ)


Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις σχετικά με το γενικό θέμα "δίκτυο μάρκετινγκ" και ειδικά για τα υπέροχα δονούμενα προϊόντα. Παρακάτω μπορούμε να δώσουμε απαντήσεις σε μερικές γενικές ερωτήσεις. Για περαιτέρω ερωτήσεις, σου προτείνουμε να επικοινωνήσεις απευθείας με έναν από τους κεντρικούς ή τους τοπικούς μας εκπροσώπους.

Πώς μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα;

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να παραγγείλεις τα "δονούμενα" προϊόντα με τα θαυμάσια αποτελέσματα:

  1. Έρχεσαι σε επικοινωνία με έναν από τους τοπικούς μας εκπροσώπους, από τον οποίο μπορείς να προμηθευτείς τα προϊόντα.        Εδώ  μπορείς να πάρεις επιπλέον πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης των προϊόντων.
  2. Μπορείς να κάνεις εγγραφή και να παραγγείλεις τα προϊόντα με μια έκπτωση 25%. Επειδή θα πρέπει να προσέξεις πολλά πράγματα στην πρώτη παραγγελία, σου προτείνουμε να έρθεις σε επικοινωνία με έναν από τους τοπικούς μας εκπροσώπους, ο οποίος θα χαρεί να σε βοηθήσει.
  3. Εάν ξέρεις ακριβώς ποια προϊόντα θέλεις να παραγγείλεις, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Τι σημαίνει το "διαδικτυακό μάρκετινγκ";

Υπάρχουν πολλές προκαταλήψεις σχετικά με το ‘’δίκτυο μάρκετινγκ". Αυτά μπορούν να αποδοθούν στα συστήματα πυραμίδας της δεκαετίας του ΄90, μεταξύ άλλων. Σήμερα, ωστόσο, υπάρχουν πολλές σοβαρές εταιρίες που έχουν πετύχει στην αγορά με πειστικά προϊόντα. Κατά την άποψη μας, μία πολύ εύστοχη περιγραφή του "δικτύου" ή του " πολυεπίπεδου μάρκετινγκ" μπορείς να βρεις εδώ . (μόνο στη γερμανική γλώσσα)

 

Γιατί τα προϊόντα δεν κατονομάζονται ρητά;

Στις σελίδες μας δε θα βρεις καμία ρητή αναφορά στα ονόματα των προϊόντων ή τη μάρκα του προϊόντος. Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι αυτά τα προϊόντα, έχουν  αποκλειστικά εγκριθεί ως καλλυντικά προϊόντα. Επειδή έχουμε τις ιστορίες εμπειριών από ανθρώπους, οι οποίοι μιλούν για κάτι περισσότερο από ένα αισθητικό αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε άμεση σύνδεση με τα προϊόντα. Φαίνεται περίπλοκο και αυτό επειδή είναι :-)                                                           

Παρακαλώ, επικοινώνησε μαζί μας αν θέλεις να μάθεις περισσότερα.    

 

Τι θα έπρεπε να γνωρίζω κατά την εγγραφή;

Πρώτα από όλα, η εγγραφή είναι δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση. Βασικά, η εγγραφή είναι παρόμοια με τη δημιουργία ενός κανονικού λογαριασμού πελάτη για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα…αλλά υπάρχει μία τεράστια διαφορά:                                                                                                                        

Η δυνατότητα να λάβεις μέρος σε ένα σύστημα μπόνους, το οποίο σε βάθος χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε ένα κανονικό παθητικό εισόδημα!
Όποιος θα ήθελε να έχει αυτήν ευκαιρία, θα πρέπει να λάβει υπόψη του τα ακόλουθα κατά την πρώτη παραγγελία:

  1.  Αν το ποσό της πρώτης μου παραγγελίας είναι μικρότερο από 80 ΟΠ (ΟΠ = όγκος προϊόντων, που αντιστοιχεί σε 80 ευρώ καθαρά), είμαι εγγεγραμμένος ως πελάτης και μπορώ να παραλάβω τα προϊόντα με τουλάχιστον 25% έκπτωση.
  2.  Αν το ποσό της πρώτης μου παραγγελίας είναι πάνω από 80 ΟΠ, είμαι εγγεγραμμένος ως ανεξάρτητος συνεργάτης πωλήσεων και σύμφωνα με τα προνόμια του 1. μπορώ επίσης να λάβω μέρος στο σύστημα μπόνους.
  3.  Αν η πρώτη μου παραγγελία είναι το λεγόμενο επιχειρηματικό πακέτο (400 ΟΠ = 400 ευρώ καθαρά), είμαι εγγεγραμμένος ως ανεξάρτητος συνεργάτης πωλήσεων στη δυνητικά υψηλότερη κατηγορία επιβράβευσης. Προτείνουμε αυτού του τύπου πρώτη παραγγελία σε άτομα, που έχουν ως στόχο τη δημιουργία του δικού τους, μεγαλύτερου δικτύου.

Όποια κι αν είναι η απόφαση που θα πάρεις, στην ομάδα spray4life, είσαι στα καλύτερα χέρια, επειδή είμαστε εδώ για σένα οποιαδήποτε στιγμή, με την εμπειρία και τις γνώσεις μας, όσον αφορά τα προϊόντα και το σύστημα μπόνους. Φυσικά και θα σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις το δίκτυο σου μέσα από τα "σπρέι πάρτι" ή τις ενημερωτικές εκδηλώσεις.

 

 

Πως μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου δίκτυο;

"Αυτό δεν είναι τίποτα για μένα. Δεν γνωρίζω κανέναν. Δεν είμαι πωλητής!"
Πολλοί άνθρωποι έχουν την ίδια ή παρόμοια απάντηση και είναι πεπεισμένοι για τα προϊόντα, αλλά έχουν τις αμφιβολίες τους όταν έρχεται η στιγμή να δημιουργήσουν το δικό τους δίκτυο. Αυτό ακριβώς σκεφτήκαμε και εμείς! Με την πάροδο του χρόνου, παρατηρήσαμε βασικά ότι δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, το να μιλάμε για τις εμπειρίες μας και τις εμπειρίες των ανθρώπων γύρω μας. Αυτό συμβαίνει απλά από μόνο του, στην καθημερινή ζωή, ειδικά όταν συναντάμε ανθρώπους, οι οποίοι μας μιλούν για τα προβλήματα υγείας τους. Αυτό συχνά μετατρέπεται σε μία εύκολη και αβίαστη συζήτηση και εσύ απλά ενημερώνεις τα άτομα σχετικά με τα προϊόντα.        Εάν θέλεις να ενημερώσεις πολλά άτομα συγχρόνως σε μία μέρα, μπορείς να μας καλέσεις ως ομιλητές.